21 Mart 2012 Çarşamba

Allah Herkese Çirkin Şansı Versin

Şimdi sıkı durun! Size kafanızı duvarlara vurmanıza neden olacak, kaderinize lanet edeceğiniz, böyle şans mı olur diye bas bas bağıracağınız bir konudan söz edeceğim:  Hollywood’daki müthiş yakışıklı adamların yanlarında gezdirdikleri çirkin mi çirkin kadınlar!
“Öyle atıp tutmakla olmaz, örnek ver de görelim.” diyorsanız önden buyurun…


Josh Holloway bence dünyanın en yakışıklı ve seksi erkeği olmaya aday... Karısı ise... Neyse ben yorum yapmayacağım:)






Pierce Brosnan'ın durumu ise daha feci. Açıkçası ben ünlü oyuncunun istediği takdirde çok daha çekici bir kadınla beraber olabileceğini düşünüyorum. Ama gönül bu tabii, kimi zaman fazla kilolara da konabiliyor :)








Ve son olarak gözlerime inanamadığım bir başka çift geliyor. Hugh Jackman, bence oldukça çekici bir adam. Karısı ise yanında neredeyse annesi gibi duruyor.








 Özellikle yukarıdaki fotoğrafta sanki oğluyla gurur duyan bir anne gibi değil mi? :)



Durum böyle... Bu Hollywood ünlüleri ya aklını kaçırmış ya da gönül ferman dinlemiyor. Bilemiyorum... Bildiğim tek bir şey var: Allah herkese bu kadınların şansından versin. Amin. :)

Sevgiler.

Z.





19 yorum:

  1. abi benim bu josh ile pierce konusun hiç aklım ermeyecek

    YanıtlaSil
  2. sawyer travması baya yaralar açmıştı lost zamanında ;) ama ne yaparsın işte olan olmuş =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de farkettiğimde bir kaç saat kendime gelememiştim:)

      Sil
  3. aynı şans bizede gelsinnn....;)

    YanıtlaSil
  4. Aminnnn diyorum özellikle hugh konusunda katılıyorum ;)

    YanıtlaSil
  5. Eskiden böyle durumlarla karsilastigimda ben de cok elestirirdim (gencken güzelken dermisim):) "aa bu bunun yanina hic yakismis mi? aaa erkek kadindan daha güzel valla" gibi seyler daha cok derdim. Simdi de düsündügüm oluyor bazen, ama artik bukadar yüzeysel bakmiyorum biliyor musun? (Belki yasla ilgilidir):)
    Hatta bu erkekler ya da kadinlar (eger gercekten seviyor ve sadiklarsa yanindaki o kisilere) gözümde daha bir degerli oluyorlar sanki.
    Belki bizim yanina yakistiramadigimiz, görsellik acisindan kücümsedigimiz o insanlar nekadar da sevilmeye layik birileridir, bilemeyiz. Özellikle de artik görselligin nekadar önemli oldugu günümüzde (ki itiraf ediyorum benim icin de cok önemlidir), "ic güzellik" denilen seye gercek anlamda deger veren ve bilenlere saygim sonsuz.

    Bir kez daha anliyoruz ve görüyoruz ki, ask güzellik, yas bas tanimiyor(mus)ve dis güzellik hersey degilmis. Yoksa onca dis güzelligi yerinde kadinlar asla aldatilmamasi gerekirdi, dimi?:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya aslında çok doğru söylüyorsun, bizim yaptığımız kıskançlık:) O adam o kadını nasıl beğenir mantığı... Aslında içten içe "benim neyim eksik" düşüncesi falan:) Ben hep karakterin çok önemli olduğuna inanırım ama Josh Holloway gibi bir adamın (gercekten bence dünyanın en yakısıklı, seksi, sempatik adamı olmaya aday:)) yanında bu kadın hiç olmuş mu Allah aşkına?:)

      Ama işte bu noktada adama bir kez daha hayran oluyorum. İç güzelliğin onun için daha önemli olması da onu gözümde daha bir büyüttü, itiraf edeyim. Umarım şu adamdan bizim Türk erkekleri biraz ilham alır:)

      Not: yukarıdaki kadınların hepsine de saygı duymak gerek aslında, kimbilir nasıl harika karakterlere sahipler ki adamların gözlerini kör etmişler:)

      Çok sevgiler canımmm

      Sil
    2. yok illa da kiskanclik oldugunu sanmiyorum canim ya...hani cok sevdigimiz, hayrani oldugumuz birine belki gözümüzde daha da güzel birini yakistiriyoruz galiba:) mesela en taze bir örnek verebilirim kendi adima: gecen gün (aslinda duydugum ilk günden beri) dedim ki esime bir ara basbasayken ve yine Cem Yilmaz'dan birseyler izlerken "yaa...üfff..nerden buldu bunu, nasil evlenir bu soguk nevaleyle yaa, hic yakistiramiyorum bu kadini Cem'e"
      Esimde "ya niye takiyosun buna bukadar, bize ne, sevmis anlasmis demekki" falan dedi. Hakli oldugunu biliyorum aslinda ama ..ama...ama yaaa:)) Ben Cem'cigimize kimseleri layik göremiyorum belkide, nebiliim..hani söyle cok zeki (öyledir mutlaka) cok esprili, güler yüzlü birini yakistirdim iste nebiliim ya:)

      Sil
  6. Cirkin sansina cok inaniyorumm:))
    Ben de geldim bloguna:)

    YanıtlaSil
  7. ben de geldimm:) aglamak istedim fotograflara baktıkca!:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldinn:) Biz ağlamaya başlamıştık bile :)

      Sil
  8. Çok haklısın canım ama zannederimki bunlardaki ilişkiler o kadarda sadakat üzerine kurulmamıştır.Yada ben erkek olsaydım bu kadınları kesin aldatırdım:))

    YanıtlaSil
  9. Benzer bir yazıyı GÜZEL KADINLAR'ın yanındaki kırolar için de bekleriz...

    YanıtlaSil