19 Aralık 2010 Pazar

Bu Kez de Erkeklere Açık Mektup

"Hemcinslerime Açık Mektup" yazım bu blogda en çok beğenilenler arasına girince ve bazı kız arkadaşlarımdan, "Ee bir mektupta erkeklere yaz amaaa!" diye sitemler gelince, tam zamanıdır dedim ve bu seferde açık mektubu, siz erkeklere yönelttim.

İşte beni deli eden davranışlarınızdan bazıları;

Yolda yürürken kız arkadaşlarınıza sanki birisi gelip elinizden kapacakmış gibi sarılmayın. Yanınızdaki kızların bundan hoşlandığını düşünüyorsunuz ama biz bozulan saçımızın derdine düşüp, üstüne birde siz öyle deli gibi sarılınca,nefes alamıyoruz.Ciddiyim.

Bir çin atasözü derki; Bir erkeğe kirli sakaldan daha fazla yakışan bir şey varsa, o da yine bir kirli sakaldır. O nedenle 18-25 yaş arası gençler, yanımıza sakalınızın tamamını kesip gelmeyin, bizi ergenlik yıllarına geri götürmeyin.

Kız arkadaşınız yanınızda otururken elinizi kızın beline götürüp beli açık mı, çamaşırı görünüyor mu diye kontrol etmeyin ! Bu bir kız için en aşağılayıcı şeydir, şu hareketi ne olursunuz yapmayın!

Saçınıza kilolarca jöle sürmeyin.

Slip mayo ve ne kadar moda olsa da daracık kot giymeyin, göz zevkimizi bozmayın!




Her işi kızlardan beklemeyin, bir gün de bulaşık makinasını siz boşaltın mesela. Ya da suyu bizden istemeyin, çoraplarınızı çıkarınca top haline getirip yatağınızın kenarına atmayın. Kirli sepeti denen şeyin icadından haberdar olun artık.

Gömleğinizin içine atlet giymeyin.

Ne olur yabancı bir ortamdaysanız kız arkadaşınızın yanında kendinizi kaybedecek kadar sarhoş olmayın.Sevgilisinin koluna girmiş, yalpalayarak mekandan çıkan bir erkek! Öghh .

Genelde arabayı kullanan taraf olarak emniyet kemerinizi takın ve kız arkadaşınıza taktırın. Bazı erkekler hızlı gitmeyi ve bunun yanında kemer takmamayı marifet sayarlar. Patinaj falan çekmek onlar için cool olmanın bir ifadesidir. Allah'ım ne gerizekalılık !

Bunun dışında, en çok güldüğüm bir diğer olay şu yanında kız varken arabada artistleşen erkek modelleridir. Normalde kendisini solladığı için asla kızmayacağı bir başka sürücüye, sırf o anda yanında kız var diye, artist artist bağırır, "İn ulan aşağı!!" diye de dayılanır. O sırada yanındaki kızın "Vay bee ne erkek ! "  falan diyeceğini sanır ama karşı arabadaki kız çoktan çocuğun bu hareketine kahkahayı basmıştır. Ben hep genelde o karşı arabadaki kız oluyorum da oradan biliyorum :)

Biliyorum çok üstünüze geldim, o yüzden yazımı altın değerinde bir tavsiye ile noktalıyorum.

Diyelim ki yeni bir kızla tanıştınız ve güzel bir yemekten sonra onu evine bırakacaksınız. Sakın ama sakın kız arabadan inince hemen gaza basıp gitmeyin. O apartmana girene kadar üşenmeyin bekleyin vee artı puanı kapın. İnanmayacaksınız belki ama pek çok kız bu küçük ama önemli ayrıntıya dikkat eder, benden söylemesi.

Herkese sevgiler, Z.

10 yorum:

  1. katılıyorum, güzel tespitler :)

    YanıtlaSil
  2. hahahhaha, gayet hoş ve yerinde tespitler :)

    YanıtlaSil
  3. her ıkı yoruma da cok tesekkur ederım :)
    Sevgıler.

    YanıtlaSil
  4. :))) eline sağlık diyelim bari ne diyim =)

    YanıtlaSil
  5. saoll kardeşşşşş :)
    sabahkı msjınıda aldım , cok mutlu oldum aferın :)

    YanıtlaSil
  6. Yok yok çok güzel yazmışsın. Kesinlikle katılıyorum. Araba meselesi apayrı bir şey, erkekler direksiyona geçince kendilerini Tanrı falan zannediyorlar; hız yapınca cool olduklarını düşünüyorlar ve dediğin gibi komik hallere düşüyorlar :))

    YanıtlaSil
  7. hahah sevgılı francessa kesınlıkleee katılıyorum :)bırde mesela sırket arabasıyla trıplere gırenler var kı onlar daha da komık , saka gıbı :)

    YanıtlaSil
  8. bundan sonra daha dikkatli olalım o zaman biz erkekler ... kıza gösteriş yapcaz diye ayı olmayalım :D ...

    YanıtlaSil
  9. blogun harika ve keyif verici.izleyicin oldum:) tesbitlerin çok yerinde yazıların mükemmel.sewgiyle kal

    YanıtlaSil
  10. Sevgılı adsız , yorum ıcın tesekkurler :)

    Sevgılı moda gezgını , cook tesekkur ederım guzel sozlerın ıcın, cok mutlu oldum, yasasın:)

    YanıtlaSil