19 Nisan 2012 Perşembe

KAŞ KALINLAŞTIRMA MESELESİ


20 yaşından beri dönem dönem kaşlarımı uzatmaya çalışırım.

Sonuç her seferinde koca bir hüsran olur. Çünkü 20’inci günün sonunda alttan üstten orantısız şekilde çıkan kaşların korkunç görüntüsüne dayanamaz, soluğu kuaförde alırım.

Bunca tecrübeden sonra anladığım bir şey var: Bana zeytinyağıymış, sarımsakmış, badem yağıymış vs. yaramıyor arkadaş. Kaşlarımı öyle bir küstürmüşüm ki; onların o diplerden çıkması için daha bilimsel, tıbbi bir şeylere ihtiyaç var.

Bu nedenle paraya kıyıp işin uzmanına danışmaya karar verdim. Öğrendim ki tüm eczanelerde satılan “Eeose” adlı kaş ve kirpik serumu bu işi kökünden hallediyormuş. Hem kirpikleri hem de kaşları dolgunlaştıran bu serum sanırım kurtarıcım olacak.


Henüz kullanmaya başlayalı 4 gün oldu. Sonucu burada fotoğraflayarak yayınlamayı düşünüyorum.

O yüzden ince kaşlılar, seyrek kirpikliler bir kaç hafta sonra derdinize derman olabileceğimi hesaba katın ve ara ara blog'umu yoklayın :) 

He bir de dua edin de şu serum işe yarasın :/ 

Herkese sevgiler.

Z.

5 yorum:

  1. Zeynep'cim ben de aynı dertten muzdarip birisi olarak en son bitkisel bir kaş yağı aldım kendime, çok yeni kullanmaya başladığım için bir şey diyemiyorum ama 1 ayın sonunda tecrübelerimizi paylaşalım :) memnun kalırsan ben de o serumdan alırım kesinlikle :)

    YanıtlaSil
  2. kullandınızmı serumu? sonuclar nasıl lütfen paylaşırmısınız:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Canan, evet kullandım kirpiklerime gerçekten çok çok iyi geldi fakat kaşlarıma bir etkisini göremedim. Fakat bir arkadaşım geçtiğimiz günlerde bana bir kuaförden bahsetti. Kadın incecik kaşlarını bir hafta kapkalın bir hale getirdi. "Hadi canım, imkansız" dediğini duyar gibiyim ama fotoğrafları görmen lazım! Çok yakında kuaförü ben de deneyeceğim. Sonucu da illaki sizlerle paylaşırım. Sanırım bu kez herkesin derdine derman olabileceğim :)

      Çok sevgiler.

      Sil
  3. Zeynepciğim bu kuaför iyi geldi mi kaşlarına?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, son bir aydır o kadar yoğun çalışıyorum ki fırsat bulup bir türlü gidemedim. Ama bu hafta deneyeceğim. Bir kaç hafta için de sonuç belli olmuş olur, haber veririm :)

      Sil