31 Mayıs 2012 Perşembe

Dört Haftada Hamile Olduğunu Kim Anlar?

Hamilelik belirtileri nelerdir?

Adet döneminin kesilmesi, mide bulantısı, kimi zaman baş dönmesi, göğüslerin şişmesi, sürekli bir uyku hali vs.

Peki, ilk dört haftada bu belirtilerden hangileri baş gösterir?

Neredeyse hiç biri!

Belki bir ara mideniz bulanır, onu da havalara, iş hayatındaki strese, dün akşam yediğiniz köfteye bağlarsınız…

Yani şanslı değilseniz ya da sürekli deli gibi hamilelik testi yapmıyorsanız 4 hafta içerisinde hamile olduğunuzu anlamanız neredeyse imkansız.

Peki, başbakan ne diyor?

“4’üncü haftadan sonra kürtaj yaptırmak yasaklanacak!”

İyi de kim anlayabilir ki 5’inci haftaya girmeden hamile olduğunu?

İşin özü ne biliyor musunuz? Ne kürtaj ne de başka bir şey…

Başbakan, gençler “Ya hamile kalırsam ve fark etmezsem? Kürtaj da yasak…” korkusunu yaşasın istiyor. Yani ZİNA yapmasın istiyor.

Yani genç kızlar ya 13’ünde evlensin kocasıyla ne halt ediyorsa etsin ya da eline erkek eli değmesin istiyor.

Evli adamlar, evli kadınlar eşlerini aldatmasın herkes evindeki “helaliyle” birlikte olsun istiyor.

Aldatmanın iyi bir şey olduğunu burada savunacak değilim. Ama bana göre cinsellik kişisel bir şeydir. Kim kaç yaşında ne şekilde yaşamak istiyorsa yaşar. Ne kadar yanlış olursa olsun, isteyen karısını aldatır, isteyen kocasının arkasından iş çevirir. Buna da kimse karışamaz.

Yani diğer Avrupa ülkelerindeki 12’inci hafta standartının bizde 4’üncü hafta olmasının altında kötü niyet var. Maksat cinselliği yasaklamak… Önce cinsel içerikli İnternet siteleri yasaklandı, şimdi de bu kürtaj olayı… Amaçları genç kızlar korksun, ya hamile kalırsam da aldıramazsam diye sevgilileriyle cinsel ilişkiye girmekten sakınsın…

Bana göre yani…

Gün gelecek bu sokaklarda iki sevgili el ele bile dolaşamayacak. Çünkü göreceksiniz, o da yasak olacak.

Ve ben böyle bir Türkiye’ye asla çocuk getirmeyeceğim.

3 çocuk 5 çocuk diyen başbakan avucunu yalar.

Şimdiden söyleyeyim!

9 yorum:

  1. bak bu tarafini dusunmemistim. cok haklisin ya... acaba yakinda dogum kontrol hapi da receteyle mi satilacak? Amerika'daki sistemden farkli olarak, memleketimin gurur duydugum baska bir olayiydi bu halbuki...

    YanıtlaSil
  2. Ne kadar doğru bir pencereden olaya bakmışsın,ben bu açıdan düşünmemiştim yazını okumadan önce ve şuanda kesinlikle altında yatan nedenlerden biri de bu olmalı diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  3. Rezilliğin bir üst perdesine de geçtiler sonunda Zeynep'cim, şimdi aile hekimlerinin ailelere haber vermesi çıktı. Bu nasıl bir ahlaksızlık, özel hayata müdahaledir böyle? düşündükçe köpürüyorum, yönetimin işi gücü kafasını genç kızların bacak aralarına sokmak oldu bu şekilde süper gündemi değiştirip ardı ardına yeni yasalar çıkarıyorlar, böyle bir ülkeye ben de çocuk falan getirmek istemiyorum, o çocuğun geleceğine yazık en çok da.

    YanıtlaSil
  4. Kızlar teşekkür ederim yorumlarınız için, hala benim gibi düşünen insanların olduğunu bilmek güzel... Bir işe yaramasa da :/ Çok sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Cok guzel tespit. Genel olarak, hastalikli ruh ve yasam tarzlarinintopuma empoze etmenin yollarindan bir tanesi bu da... İse yaramaz diye de dusunmeyin, kadinlar her konuda erkeklerden cok daha iyi birer orgutcudur, erkekler daha sig menfaatlere gore yon degistiriebilir o yuzden kadinlari biilinclendirmek cok onemli. Durmak yok yola devam;))

    YanıtlaSil
  6. Guzel tespit. Hastalikli ruh halleri ve yasam bicimlerini topluma bu sekilde empoze etmeye calisiyorlar..

    YanıtlaSil
  7. Kadinlar erkeklerden cok daha iyi orgutcudurler, o yuzden bi ise yaramaz diye dusunmeyin. Erkekler genelde daha sig menfaatleri ugruna yon degistirebilirler ama kadinlar daha

    YanıtlaSil
  8. Yazmak istiyorum yazamiyorum, kitlenior sayin blogger.. Buna da mi el attilar ya:(((

    YanıtlaSil