28 Şubat 2012 Salı

Perfect Chalk Board Ideas!

Evlerde dekorasyon amaçlı kullanılan kara tahtalara bayılıyorum... Bence oldukça orijinal ve sevimli duruyor. Hele bir de çerçeve içerisinde duruyorsa çok daha muhteşem görünüyor... Ben aşağıda görecekleriniz arasında özellikle mutfakta kullanılanlarına bayıldım, ileride kendi evim olduğunda yaptırmak için de aklımın bir köşesine yazdım. Ne dersiniz, sizce de "Elektrik faturasını ödemeyi unutma!" gibi iç karartan bir not, bu tahtalar üzerine yazıldığında daha bir sevimli görünmez mi?

Ya da bir sabah uyandığınız evde sizinle beraber yaşayanları ne kadar çok sevdiğinizi yazabilirsiniz. Ben bayıldım, ileride kendi evimde kesinlikle kullanacağım... Eminim siz de bayılacaksınız....

İşte bu favorim:)












kavanozun içindeki renkli tebeşirlere dikkat... Harika!


Herkese sevgiler,
Z.

6 yorum:

  1. Benimde çok hoşuma gidiyor, kısa notlar yazmak için ideal. Ama istediğim gibi bir taneye henüz denk gelmedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben Englis Home'da görmüştüm ve indirimde olduğu için de fiyatı gayet makuldü... Aklında bulunsun:)

      Sil
  2. Ama büyük ve ferah bir mutfağa sahip olmak şart, aksi takdirde fazla basık bir etki yaratır:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman dilerim ileride kocaman bir mutfağım olur :)

      Sil
  3. Zeynep'cim bu örneği görünce hiç şaşırmadım desem! :) geçen sene dekor fikirleri arasında mutfağıma en çok koymak istediğim şeylerden birisi de beyaz vintage çerçeveli tebeşir tahtasıydı, etsy'den sipariş verecektim ama gelmesi sorun yarattığı için burada bir tebeşir tahtası üreticisi bulup istediğim boyutlarda kestirecek etrafına da çerçeve kestirip püskürtme ile boyatacaktım :) Sonra salona büyüük bir saat alınca yeri doldu ve vazgeçtim ama hala içimde kalan bir yanı var ileride yine gündeme getireceğime inandığım bir dekor fikri bu, sanırım seninle ev dekorlarımız diğer bütün beğenilerimiz gibi benzer olacak canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) bahsettiğin saati postunda görmüştüm gizem'cim ve çok beğenmiştim, o da çok şık durmuş bence:)

      Yine de beyaz vintage çerçeveli bir kara tahta fikri de hiç fena değil. Bence alıp evinin bir köşesine belki de girişe falan asabilirsin:)Bu arada ev dekorlarımızın benzer olacağına eminim çünkü senin ev postun tam da benim hayal ettiğim gibi bir eve sahip olduğunu gösterdi bana... İleride evimi dekore ederken o posttan ilham alacağıma emin olabilirsin!

      Çok öpüyorum.

      Sil