26 Eylül 2012 Çarşamba

EVREN, SENİNLE KONUŞACAKLARIMIZ VAR!

Kimisi şöyle der;

"Çok istediğin bir şey ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. Bu evrenin sana sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir."

Kimisi de şöyle söyler;

"Eğer bir şeyi çok istiyorsan üzerinde yoğunlaş, hatta oturup istediğin şeyi detaylıca betimleyerek kağıda dök, sürekli onunla ilgili hayal kur, evrene mesaj yolla."

Hangisi daha mantıklı?

Ben küçüklüğümden beri bir şeyi çok isteyince olmazmış gibi düşünürüm. Sanki vazgeçtiğim an, o çok istediğim şey gelip beni bulur.

Düşünüyorum da; bugüne dek hayatımda çok isteyip elde ettiğim sadece iki şey var: Üniversiteyi kazanmak ve dergici olmak.

Onun dışında çok isteyip de neyi elde ettim, hatırlamıyorum. Belki gerçekten çok çok pahalı bir iki ayakkabı, bir de çanta...



Şimdilerde çok istediğim bir şey daha var. Ama ben kararsızım, istemiyormuş gibi mi yapmalıyım; yoksa evreni karşıma alıp istediğim şeyi açık açık anlatmalı mıyım, bilemiyorum... Aslında bu evrene mesaj gönderme meselesi, düşünce gücüyle istediğin şeyi kendine doğru çekmek gibi bir şey sanırım... Yine de size de hep, düşünmeyi bıraktığınız anda bazı şeyler gerçekleşiyormuş gibi gelmiyor mu?

Böyle de kararsız bir insanım işte, tam dayaklık...

Yine de aranızda şu secret teorisi ile ilgili kitapları okumuş olan varsa bana yardımcı olsun lütfen.

Yoksa evrene belli etsem mi yoksa umurumda değilmiş gibi mi davransam derken istediğim şeyi kaçıracağım. 

Sonra işin yoksa haydiiii yeniden bir şeyi çok iste falan. Vallahi bunu da kaçırırsam uğraşamam:)

Herkese sevgiler,
Z. 










10 yorum:

  1. Şimdi benim üstün tecrübelerimden faydalanacak olursak:D diye başlamak istesem de cümleye, başlayamıyorum:) Sadece son okuduğum kitaplara göre, hayatımızda olmasını istediğimiz, hayalini kurduğumuz şeyleri gerçekten olmuş gibi hayal etmek ve gözümüzde canlandırmak gerekiyormuş. Mesela bir ayakkabı düşün onu çok istiyosun ama alamıyosun:) O zaman o ayakkabıyı hep ayağında hayal edecekmişsin, onu giydiğini çok mutlu olduğunu falan. Zaten sonunda ya o ayakkabı gerçekten senin olur, ya da sen şizofren olursun:) Bence denemeye değer:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahah Duygu'cum ben de pek çok arkadaşımdan senin bu söylediklerini duyuyorum. Hayal et, hatta kağıda yaz, çiz diyorlar... Hangisini yapsam bilemedim, umarım sonunda şizofren olmam:)

      Sil
  2. Bu aralar en çok düşündüğüm şey bu, resmen aklımdakileri dökmüşsün!
    Çok fazla istemek mi yoksa unutup beklemek mi... Cevabı heyecanla bekliyorum formülü bulan yardım etsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zet'cim şu anda hayal kurup istediğin şeyi aklından çıkarmamak 2-0 önde gibi görünüyor:) Cevabı kim bulursa birbirini haberdar etsin:))

      Sil
  3. ya aslında sanki o çok istediğin şeyi unuttugunda oluyormuş gibi geliyor ama unuttugumdada zaten artık hevesim kaçmış oluyor hayali kurup benimmiş gibi yapmakta sağlıklı gelmiyorum bilemedim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Simone'cim, ben evrene mesajı göndermeye ve unutmaktansa sürekli dua etmeye karar verdim. Eğer istediğim şey olursa "Test edildi, onaylandı." şeklinde size haber vereceğim:)

      Sil
  4. evren aynadır derler. evrenden ne istiyorsan evrene güzel mesajlar göndermelisin ne istediğinle ilgili...evren sana sen ne istiyorsan onu veriyomuş...ne konuda ne istiyosun bilmiyorum ama bence güzel şeyler düşün güzel şeyler hisset.. tüm güzel ve iyi şeyler seni bulsun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen söylediğin gibi yapacağım:) Güzel yorumun için çok teşekkürler!

      Sil
  5. secret kitabı tamamen bir palavra =) ama birşeyi çok istersen eninde sonunda olur belki diye düşünüyorum :)
    banada beklerim =)

    YanıtlaSil
  6. evreni mevreni bilmiyorum da bi şeyin olması için gerçekten istemek gerekir diye düşünüyorum. tabi bazen çok istediğimiz halde olmayabiliyor ama o zaman da demek ki böylesi benim için daha iyiymiş deyip kendimizi teselli edebiliriz :)

    YanıtlaSil