21 Eylül 2011 Çarşamba

Ben Döndüm.

Tam 16 Haziran'dan beri yazmamışım. Küçükken de böyleydim ben. Günlük tutmaya başlardım, bir kaç ay yazardım sonra bir bakardım ki aylardır yazmamışım.

Hoş, o zamanlar anlatacak çok hikayem de yoktu aslında. Hergün okuldan eve, evden okula süregelen, ara sıra amcalara dayılara gidilen, bir kaç yakın arkadaşın doğum gününde eğlenilen rutin bir hayatım vardı ne de olsa:) Sınavdan pekiyi alırdım, gelip onu yazardım. Okulda hoşlandığım çocuk benden silgimi isterdi, yine gelip onu yazardım.



Şimdiyse herşey farklı. "Hohohoo şahane bir hayat yaşıyorum, bir gün o partide ertesi gün şu partideyim!" durumu yok elbette ama yine de her günüm ayrı bir atraksiyonla geçiyor.

Mesela bugün yakın arkadaşlarımdan birinin on güne kadar evleneceğini öğrendim. Kabaran saçlarımın beni daha fazla delirtmesine dayanamayarak Brezilya fönü yaptırmaya karar verdim ve kuaförden randevu aldım. Dockers tarafından eğlenceli olacağını düşündüğüm bir lansman partisine davet edildim. Kendime yeni bir kitap satın aldım ve daha ilk sayfasından onu çok sevdim. Röportaja gittim ve Esquire'ın Kasım sayısında yer alacak yeni bir ünlü isimle tanıştım.  

Eh, yazacak birşeylerim varmış demek ki... E peki bu uzun süredir yazmama olayım nedir benim?

Hemen söyleyeyim: iş hayatı.

Hele bir de işiniz yazı yazmaksa; evet bu durumun nedeni, kesinlikle iş hayatı.

Ama olsun en azından sevdiğim işi yapıyorum diyerek bu konuyu burada kesiyorum. Ben geri döndüm.Vallahi döndüm.

İnanmıyorsanız yarın da bloğuma uğrayın. Yeni bir yazı göreceksiniz. Yemin ederim ki... :)

Herkese sevgiler,
Z.

6 yorum:

  1. hoşgeldin yeniden..bende senin gibi uzun süre ara verdim nedenlerim farklıydı ama anlıyorum seni..iyi ki geldin,kendini özlettin..

    YanıtlaSil
  2. hoşgeldinnnn, işin hayırlı olsun bekliyorum postlarını sevgilerr..

    YanıtlaSil
  3. hoşgeldinnn, aldığın kitabın adı ne?

    YanıtlaSil
  4. HOSGELDİNN..
    BEKLİORUZ :)

    YanıtlaSil
  5. Hoşgeldin Elayza'cım :) özlemiştik geçenlerde aklıma geldin nerelerde acaba dedim, postunu görmek mutlu etti beni. Yarın, ertesi ve hatta ertesi gün de olacağını duymak en çok da :)

    YanıtlaSil
  6. yorumlara tek tek teşekkür ederim, hoşbuldukkk :)
    Aldığım kitap Adam Fewer'ın "Olasılıksız" adlı kitabı. Aslında biraz eski bir kitap ama ben ancak okumaya fırsat bulabildim. Dediğim gibi ilk sayfasından itibaren oldukça sürükleyici gidiyor, yani çok sevdim:)

    YanıtlaSil