24 Nisan 2011 Pazar

BU KARTLAR ÇİÇEK AÇIYOR!

Çok sevdiğim bir aile dostumuz Facebook'ta beni bir tebrik kartı resminde etiketleyince, şöyle bir göz ucuyla bakıp, bu kartların yer aldığı grubuda ayıp olmasın diye beğenip, Facebook'tan çıkmıştım. Muhtemelen o sırada, ya arkadaşlarımla derin bir sohbete dalmıştım, ya iş yerinde çalışıyordum ya da dizi falan seyrediyordum herhalde, bilemiyorum. Ama boş boş oturmadığıma eminim. Öyle olsa, bu kartların farkını mutlaka görür, burada da kesinlikle paylaşırdım.


Nitekim geçen gün aklıma gelince üşenmedim, açtım internet sitesini, inceledim ve inanamadım. Ne de olsa; görünüşte bu kartlar hepimizin bildiği normal tebrik kartlarıydı fakat bir özelliği, onları diğerlerinden ayırıyordu. Bu kartlar, toprağa ekip, suladığınız zaman çiçek açıyordu! Hayır, sandığınız gibi şaka yapmıyorum, gerçekten onlar ağaçtan kağıt değil, kağıttan ağaçlar ve çiçekler üretiyorlardı.


Yılbaşı tebrik kartlarından tutun da, davet ve kutlama kartlarına kadar, hatta kartvizitler, kitap ayraçları, cd sunum kapları ve masa takvimlerine kadar herşey, size göre işlevini tamamladığında, eğer onları toprağa ekerseniz, rengarenk çiçekler açıyor.












Kartların yanında nasıl ekim yapacağınızı ve ne kadar süre boyunca sulamanız gerektiğinin de yazdığını hatırlatayım. Özellikle doğaya önem veren pek çok büyük şirketin tercihi olan bu kartları, sizde sevdiklerinize gönderebilirsiniz.


Ben en çok takvim olanları beğendim çünkü o yıl bittiğinde, o takvimler çöpe gitmek yerine,  toprağa ekilebiliyor. Çok ama çok güzel bir fikir, öyle değil mi?


İşte bu yüzden, sizde sevdiklerinize, bu çok özel kartlardan göndermek isterseniz, TohumKart'ın internet sitenize hemen bir göz atın derim. Hem doğayı korumak için, hem de alışılmışın dışına çıkıp, sevdiklerinize farklı bir hediye sunmak için...
 Internet sitesi için; TIKLA
Facebook sayfası için; TIKLA


Sevgiler,
Z.

1 yorum:

  1. Zeynep'cim inanamıyorum bu kartlar ne kadar güzelmiş! :) Başlığı okuyunca desenleri çiçekli sandım ama postunu okuduktan sonra hayran kaldım resmen, çok yaratıcı hatta inovatifler :)) Kesinlikle ben de bunlardan göndereceğim sevdiklerime :))

    YanıtlaSil